Om oss

Spydeberg Regnskapslag SA er et autorisert regnskapsførerselskap som betjener hele det lokale næringsliv innenfor området regnskap, skatt og økonomi. Kontoret er organisert som et samvirkeforetak hvor alle som er regnskapspliktig kan bli andelshavere. Samtlige som får sitt regnskap ført hos oss har rett til å kjøpe en andel som koster kr 300,-.

Spydeberg Regnskapslag ble etablert allerede i 1952 av bønder i Spydeberg kommune. Vi er et av distriktets største regnskapskontor og dekker hele det lokale næringslivet. Kontoret betjener alle typer næringer og organisasjonsformer. Spydeberg Regnskapslag er størst innen øvrig næringsliv men skal fortsatt være et klart førstevalg hos landbruket i vårt område. Kontoret satser på høy kvalitet og kompetanse. Vi har 15 ansatte hvorav 6 er autoriserte regnskapsførere og holder til i lyse og moderne lokaler i 2 etasje på Felleskjøpet i Spydeberg.

Spydeberg Regnskapslag tilbyr fleksible løsninger. Arbeidet kan gjøres i bedriften eller kunden kan gjøre deler av arbeidet. Vi kan tilby ekstern pålogging slik at f. eks fakturering kan skje i bedriften og bokføres direkte i regnskapet.


Våre dyktige medarbeidere trives godt i et positivt arbeidsmiljø og er opptatt av å veilede våre kunder til enkle og gode regnskapsrutiner. I tillegg tilstreber vi å gi våre kunder best mulig service, samt å gi god veiledning innen regnskap, skatt og økonomi.

Vi trives blant fornøyde kunder.