Vi søker ny daglig leder

23.09.2021

Vi tilbyr en spennende lederstilling i en velrenommert bedrift. Et hyggelig arbeidsmiljø, spennende og utfordrende arbeidsoppgaver. Store muligheter for faglig og personlig utvikling. Lønn etter avtale. Gode pensjons- og forsikringsordninger. Fleksibelt tidspunkt for tiltredelse. Søknadsfrist 25. oktober 2021

Daglig leder

For at du skal passe inn hos må du ha god forretningsforståelse, yte topp service, være brennende opptatt av ledelse, regnskapsfaget og selvsagt være en dyktig økonom. Våre kunde fortjener en samarbeidspartner som er tydelig i sin kommunikasjon og er flink rådgiver og som ønsker å lykkes sammen med dem.

Vi søker deg som er:

Spydeberg Regnskapslag SA er organisert som et samvirkeforetak og tilbyr tjenester innen ulike næringer. Vi er totalt 15 dyktige medarbeidere herav 6 autoriserte regnskapsførere samt to som er i praksis for autorisasjon. Selskapet har solid økonomi og god kundepågang.

Spydeberg Regnskapslag SA har gode kontorer i Spydeberg sentrum. Vår leder gjennom 34 år ønsker å gå over til annen stilling i virksomheten. Vi ønsker en daglig leder som også kan betjene en andel av kundeporteføljen. Vår nye daglig leder vil trives med å fortsette å videreutvikle tjenester, selskapet og våre ansatte.

Vi benytter i hovedsak følgende programvare Duett, Maestro, Hult & Lillevik og PowerOffice. Kontoret er opptatt av faglig utvikling hos de ansatte og prioriterer kurs og oppdateringer.

Kontoret har et trivelig og godt arbeidsmiljø med gode relasjoner til våre kunder. Vi har gode rutiner og har delegert ansvar til fagansvarlige medarbeidere.

Følgende fagområder er dekket:

Nærmere opplysninger kan fås hos styreleder Jens Anstensrud tlf 92028327 eller daglig leder Jon Baggetorp tlf 91636062. Søknad med CV kan sendes via FINN søknadsskjema eller til jensanstensrud@gmail.com.